a zseni átlát a…

Munkavidámítás – a hónap inspirációja

… ezen:

Ez igazán klassz. Ha így néz ki az asztalotok, akkor elmondhatjátok magatokról, hogy zsenik vagytok. Egyetemen ez az állapot leadások és vizsgák időszakában eszkalálódik, munkahelyen meg nagyjából bármikor van min átlátni. Igen, egy kicsit mindannyian zsenik vagyunk. (Veregessük is meg gyorsan a vállunkat ezért. : D)

Azonban most feltételezzünk egy olyan kirívó esetet, hogy a zseni mivoltunkat a rend megalkotásában, és, ami még fontosabb, annak fenntartásában kívánjuk kiélni. Valójában ez a nagyobb kihívás. Nos, az irodai inspirációk folytatásaként ma erre az elvetemült gondolatra fűzünk fel néhány egészen barátságosra sikerült ötletet.

Először is, kukkantsátok meg, mennyiféleképpen lehet kreatívan megoldani az írószerek tárolását, saját kivitelezésben. Viszonylag triviális a konzervdobozok újrahasznosítása. Az viszont már a Ti művészi érzéketeken múlik, hogy hogyan díszítitek: befesthetitek az egészet, de festhettek rá mintát is, dekupázsolhattok rá, használhattok dekortapaszt is. A kombinációk száma a végtelenbe tart. Ha progmatot tanultatok, vagy egyszerűen be akartok vágódni a fiúknál, akkor készítsetek billentyűzetből tolltartót. Vagy mást. A linkelt oldalon találtok még meglepit! : ) Ha pont, hogy nem vagytok kockák, és szeretitek a csillogós, elegáns dolgokat, akkor a Ti asztalotokon tökéletesen fognak mutatni az aranyszínűre átvarázsolt üvegtárolók. A linken leírást is találtok, irtó egyszerű elkészíteni.

Ha viszont a fúrás-faragás a Ti világotok, vagy van a családban erre a feladatra megfelelő segítségetek, akkor az utolsó két kép láttán fog felcsillanni a szemetek. Parafából és natúr fából (ez még szebb) is tudtok készíteni gyönyörű szép írószer tartót a linkeken található útmutatók alapján. Nekünk ez utóbbi az egyik mai személyes kedvencünk. A leírás fázisfotói is irtó szépek ám! : )

Íme, még két jópofa ötlet, amik az apró kütyümütyük tárolásához segítenek. Álmunkban nem gondoltuk volna, de teniszlabdából is lehet kütyütartót készíteni. Sportrajongóknak ajánljuk szeretettel. : ) Ha pedig valamennyire értetek a bőr megmunkálásához, vagy nem féltek kipróbálni egy újabb technikát, akkor ajánljuk Nektek a bőrből készült tárolókat. Mindkét linken találtok útmutatót.

Végül pedig egy tök cuki ötletet mutatunk, amihez nem kell sem óriási bátorság, sem több hétnyi kitartó munka: dobjátok fel keresztszemes öltésekkel a fém tárolóitokat!

Na de elég is a melóból. Nagyon szép hétvégét kívánunk Nektek, és akik még vizsgáznak, azoknak pedig kitartást és boldog mosollyal záruló vizsgaidőszakot! : )

Nos, mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s