étlapon az előke…vagy étlap az előkén?

Szorgalmas kismamák, hajrá! – a hónap inspirációja

Újra jelentkezünk, még mindig baba-mama rovatunkkal!
Ma az előkékről  készítettünk egy kisebb összeállítást. Ez a baba-kellék egy hasznos találmány a két kézen és két lábon mászó, maszatolómesterek ellen, bár biztosan van ellenük (azaz a maszatolásuk ellen) valamilyen hatékonyabb módszer (pl. egy nejlon szkafander… : ), de maradjunk annyiban, hogy az előkével is lehet eredményeket elérni.
Van aki a letörölhető, műanyag előkékre esküszik, de van aki a moshatóra, van aki az egyszerűbbekre, de van akinek előke témában is extrém elvárásai vannak. Ennek megfelelően, többféle szempont alapján gyűjtöttünk pár fotót és jó néhány előke forrásánál leírást, sőt pdf formátumú szabásmintát is találtok. Kezdjünk is neki! : )

Az állatos előkékkel indítjuk a bemutatást. Van itt minden, madarak, ragadozók…: ) Személyes kedvencünk a második képen látható libás előke, szerintünk nagyon ötletes megoldás! De aranyos a pingvin is, és a rókák is.

A képek forrásai ez, ez és ez.

Aki művészibb alkotásokra vágyik, és szereti a nehezebb utat választani, azoknak ajánljuk elkészítésre az alábbi képeken látható előke valamelyikét. Az első előke különlegességét a több különböző anyag és a két fa gomb használata adja, a másodiknál a hímzett minta a különlegesség, míg a harmadiknál a helyes kis fodrok és az apró gombok az extrák. A harmadik előke forrásoldalán van elkészítési útmutató.

A képek forrásai ez, ez és ez.

Azoknak, akik a praktikusság hívei, íme pár jó ötlet. Az első képen vízhatlan előkék láthatóak, ezeknek az elkészítését is végig követhetitek a képek alatti linkek közül az elsőre kattintva. Egyszerű, de nagyszerű. A második képen egy praktikus, zsebes előke látható, mely felfogja a kicsi szájából aláhulló falatokat, morzsákat. Az előke érdekessége, hogy az a zseb patentozással alakítható ki, erről több képet láthattok, megnézitek a forrásoldalt. A harmadik előke praktikusságát az adja, hogy kicsit kötényszerű, és a gyerkőc karja alatt át kell bújtatni egy szálat, így nem tudja egykönnyen levarázsolni magáról.

A képek forrásai: ez, ez és ez.

Végezetül pedig jöjjön pár olyan darab,ami csak úgy megtetszett nekünk : )
Az első képen szereplő előkéket egy ál-csomóval lehet rögzíteni, ezért különlegesek, a másodikon bájosak az apró gallérkák, míg a harmadik képem látható előkék teljesen egyszerűek, de ízléses az anyagválasztás. (Az elsőhöz van szabásminta az utolsóhoz pedig útmutató a forrás oldalakon.)

A képek forrásai: ez, ez és ez.

Ennyire futotta ma, reméljük átfogó képet adtunk az előkék világáról!
Ha szeretnétek még több jó ötletet látni, nézzetek körül a kismamás-kisbabás ötleteket gyűjtő Pinterest-es mappánkban!
Jó nézelődést és jó hétvégét kívánunk! : )

Nos, mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s