babaidő indul!

Szorgalmas kismamák, hajrá! – a hónap inspirációja

Ahogy tavaly és azelőtt és azelőtt is, 2015-ben is minden pénteken inspirációs bejegyzéssel tervezünk jelentkezni, melyekben havonta vagy két havonta új témában mutatunk be számos kedves, praktikus ötleteket. Ugyan most szombat van, de gyakorlatilag mégiscsak péntek, szóval a mai egy rendhagyó eset. : )

Jó pár témát érintettünk az elmúlt években, de vannak még a tarsolyunkban újak is, emellett szívesen várjuk továbbra is az ötleteket tőletek inspirációs témakörben.

Úgy döntöttünk, hogy idén januárban – és lehet, hogy februárban is : ) – a kismamák és kisbabák életének megkönnyítésére és egyben megszépítésére szolgáló, otthon is elkészíthető praktikus dolgokat mutatunk nektek. E célból létre is hoztunk egy mappát a Pinterest oldalunkon, oda folyamatosan gyűjtögetjük a jobbnál jobb ötleteket, útmutatókat. Úgy tervezzük, hogy lesz szó előkékről, ágyrácsvédőkről, szoptató párnáról, kiságy feletti forgókról, egyéb pihe-puha kincsekről, és még ki tudja miről. Ízelítőnek láthattok pár jó ötletet a lenti képeken.

A képek forrásai sorrendben: ez, ez, ez, ez, ez és ez.

Ha van ebben a témakörben olyan dolog, amiről szívesen látnátok elkészítési útmutatót, ötleteket, írjátok meg nekünk!

Jövő pénteken jelentkezünk az első bővebb gyűjteménnyel, addig is gondolkozzatok témákon, nézelődjetek a Pinterest mappában és gyűjtsetek babáknak való, pihe-puha, vidám alapanyagokat! : ) Jó hétvégét!

Reklámok

Nos, mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s