Díszek, dekorációk termésekből

Színes évszak, szevasz!  – a hónap inspirációja

Ma is őszi dekorációs ötletekkel készültünk, mégpedig olyanokkal, melyeket szezonális növény termésekből tudjátok elkészíteni. Most úgy sincs valami jó idő és négy napos, hosszú hétvége is van, szóval biztos van egy pár órátok egy kis kézműves tevékenységre! : )

Csapjunk is bele!
Az első képsorozatban gyertya és mécses ötleteket láthattok. Az első és utolsó képeken viszonylag egyszerű, könnyen elkészíthető díszeket láthattok. Hiszen csak be kell pakolni a különböző alapanyagokat egy vázába vagy tálba és középre egy gyertyát kell helyezni. A második képen bemutatott mécsestartó nagyon helyes, apró faágakból barkácsolt tartó látható, nekünk ez a kedvencünk!
Azért arra vigyázzatok, hogy ne készítsetek tűzveszélyes díszeket, tehát vagy ne gyújtsátok meg a mécsest, ha gyúlékony anyagokat halmoztatok köré, vagy pedig változtassatok egy kicsit a koncepción, és a nagy vázába halmozott száraz termések közé, vagy a faágakból készített dísz közepére egy üvegpohárban tegyétek be a mécsest vagy a gyertyát.

Az első képet itt, a második képet itt, a harmadik és negyedik képeket pedig itt találtuk.

A második képsorozatban két tobozos és két makkos ötletet mutatunk.
Először is, ha nem akartok hívatlan vendégeket, érdemes kisütni a tobozokat, nehogy előbújjanak belőle a korábbi lakói. Erre itt találtok egy kis leírást. Utána már felfűzhetitek, kifesthetitek, vagy csak úgy szimplán tálba helyezhetitek őket díszelegni. A makkos ötleteknél igazából csak a makk kalapját tartjuk meg, szóval ott kisebb a veszély a meglepetés vendégekre. Szerintünk mind a csengős, mind a nemez makkok nagyon aranyosak! : )

A festett tobozokat itt találtuk, a toboz füzért pedig itt. A nemezelt makkok innen, a csengősek pedig innen vannak.

A végére pár koszorút és egy vázadíszt hagytunk. A vázás megoldás elég egyszerű, csak kell pár szép bogyós ágat találnunk vagy vennünk. A színes koszorú esetében szintén nem az elkészítés a nehéz, hanem a mutatós, friss alapanyag beszerzése. Végezetül jöjjön a szuper, makkos, kis tobozos, csillagánizsos koszorú, mely elég munkásnak tűnik, de akárhogy is nézzük, annyira helyes, hogy megéri a fáradozásokat!

Az első képet itt, a másodikat itt, a harmadikat pedig itt találtuk.

Reméljük tetszett az ötletbörzénk, és találtatok olyat, amit meg is tudtuk valósítani!
Még több ötletet találhattok a Pintereset mappánkban!
Jó otthon dekorálást kívánunk! : )

 

 

 

Reklámok

Nos, mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s