parti dekor gyerkőcöknek

Partizzunk a lurkókkal! – a hónap inspirációja

gyerekbulis sorozatunk folytatásaként, a tematikus ötleteken túlmenő, újabb dekorációs megoldásokkal állunk elő.

Nagyon látványos, ha nagy tömegben helyeztek el lufikat, pláne, ha héliummal vannak töltve. : ) (Így meg is van a szülők külön programja a konyhában elbújva : D) Persze, ha nem tartotok otthon a spájzban héliumot, akkor is szépen, rendezetten el tudjátok helyezni a falon a lufikat, egy kis pulcsis dörzsöléssel, vagy ha füzérként felfűzve erősítitek fel őket. Ha elég könnyű szalagot fűztök rájuk, akkor még a lelógó részek színeivel is tudtok kombinálni (hasonlóan, mint az első képen). A második képen lebegő lufik ajándékokhoz vannak erősítve. Amerikában szokás a vendég gyerkőcöknek kis meglepetéssel készülni, de a szülinaposnak hozott ajándékokhoz erősítve is elég menő megoldás. Az ajtófélfáról lelógó sok-sok lufit iszonyú egyszerű kivitelezni, mégis rettentő hatásvadász. Már látjuk magunk előtt, ahogy apuka alig várja, hogy hazamenjenek a gyerekek, hogy végre ő is szórakozhasson a lelógó lufikkal… : D A negyedik képen lévő egyszemű szörnyikék szintén nem igényelnek annyira nagy erőfeszítést, mégis elég látványosak. Egy színből vagy vegyes színekből is jól mutatnak. Egyedül arra figyeljetek, hogy a ragasztáshoz használt anyagok kíméljék a lufi anyagát, nehogy idő előtt eldurrogjanak a kis küklopszok.

A lufis megoldásokat itt, itt, itt és itt találtuk.

Ha szeretitek a lampionokat és a füzéreket, próbáljátok ki ezek közül valamelyiket! A színeket és a kivitelezést kombinálhatjátok eltérő inspirációkból is. Szeretjük a szürkét kombinálni rózsaszínnel, türkizzel, halvány sárgával és naranccsal is, ezért választottuk ki az első képet. A másodikon Elmóék kicsit visszaidézik a múlt heti posztunkat, de látjátok, hogy színes lampionokkal is lehet meseszerű hatást elérni. : ) A harmadik, színes körös füzér esetében annak egyszerűsége tetszett meg nekünk. Nem minden megoldáshoz kell hivatásos iparművésznek lenni… A negyedik dekoráció megint vintage hangulatú, ez esetben viszont melegebb színekkel készült. Az utolsó képen az ezüst-arany kombináció kicsit kakukktojás: azért választottuk, hogy elegáns dekorációra is mutassunk példát. Nagyobb gyerekeknél, például ballagás utáni családi vacsira alkalmaznánk.

A füzéreket és lampionokat itt, itt, itt, itt és itt leltük.

Ha a lufi fújásnál vagy a füzérek gyártásánál lényegesen több időtök van felkészülni a mini manók szórakoztatásához, akkor egész komplex dekorációkat is kipróbálhattok – erre is mutatunk néhány ötletet.

Természetesen nem hagyhatjuk ki a sorból a királylányos dekorációt… látjátok, milyen menő tiarát kapnak a kisasszonyok? : D A második dekoráció sokkal szélesebb korosztálynak lehet alkalmas, ez még a 12 éves nagylányoknak tetszene, és az öntudatukra ébredt lányzóknak sem kell miért aggódniuk (de anya, ugye nem fogsz beégetni? : D). A harmadik szabad téri megoldás, nagyon-nagyon hangulatos… ha megfelelően válogatjátok a színeket, akkor még a fiúkat is el lehet bűvölni vele. A negyedik és az ötödik kép hasonló elemeket tartalmaz, két teljesen eltérő színkombinációval. Az élénk, cukorkaszínű megoldáshoz képest nagyon más hangulatot tükröz a kicsit kopottas, vintage színvilágú dekoráció. Ha az utóbbit választanátok, figyeljetek arra, hogy nehogy túl komor legyen az összhatás, mert mégiscsak gyerekekről van szó… : )

Az összetettebb dekor ötleteket innen, innen, innen, innen és innen vettük.

Most pedig következzenek az egyéb sziporkák! : ) Vegyetek lemosható (!) filcet, és rajzoljatok robotot a tükörbe a fiúk bulijára, ha szórakoztatni akarjátok a srácokat 2-től 16 éves korig plusz a betévedő férfi szülőket… Vagy esetleg készítsetek felhőcskéket, szivárvány színű szalagokkal, pálcikára ragasztva és cukorka hegybe beleszúrkálva… Ez kor és nem szempontjából is teljesen univerzális eleme lehet az ehető dekoroknak. Mellesleg Nektek nem ez a cukorka reklám jut róla azonnal eszetekbe?  Szintén fiús ötlet a harmadik: iszonyú egyszerűen el tudtok készíteni óriás legót imitáló kartondíszeket, és viszonylag biztosra lehet venni, hogy a fiú gyermek majd nem engedi leszedni őket a buli után sem. : ) A negyediken pillecukor füzért láttok. Ha ajtókeret tetejére erősítitek fel, akkor menet közben lekapkodhatnak egy-két szemet a gyerkőcök, de közben a látvány miatt ez a kis installáció remek fotóháttérként is szolgálhat, ha van elég hely fényképezni. Az utolsó meg… hát… GombszÁm. Bocsánat. Tényleg. : D

A fenti képeket itt, itt, itt, itt és itt találtuk.

A végére pedig hagytunk egy különálló ötletet, amihez egy-két neonszínű cucc és egy UV lámba fog kelleni. A nagyobbacskáknak (12+) egyszerűen elképesztően menő ötlet.

A neonos menőséget itt leltük.

Ha tanácstalanok vagytok, hol szerezzetek be megfelelő kellékeket, ajánljuk ezt a webshopot, itt elég vagány dolgokat be lehet gyűjteni, például csíkos és pöttyös papír szívószálakat. Meg kell veszni!

Hogy ha további ötletekre vágytok, vagy összegyűjtve szeretnétek látni mindazt, ami minket inspirál, kukkantsátok meg Pinterest oldalunkat, ahol külön gyerekbulis mappát hoztunk létre.

Bulist hétvégét mindenkinek! : )

Reklámok

One thought on “parti dekor gyerkőcöknek

  1. Visszajelzés: forgók a kiságy fölé | Gombszem

Nos, mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s