indulhat a gyerekbuli!

Partizzunk a lurkókkal! – a hónap inspirációja

Mindenki jól kinyaralta magát, a rövid nyár után máris beköszöntött az ősz. Már el is kezdődött az iskola, és az oviban és a bölcsiben is visszatért minden a rendes kerékvágásba. Most, hogy a gyerkőcök és a szülők is üzembiztosan itthon vannak, végre el lehet kezdeni bulikat szervezni az ifjúságnak. A szeptembert éppen ezért annak szenteljük, hogy a lurkók emelt szintű szórakoztatására ötletekkel bombázzunk Titeket. Persze ezekből a saját házibulijaitokhoz is meríthettek ötletet… mi biztosan fogunk. : D

Ha szeretnétek az átlagostól eltérő alaphangulatot varázsolni, akkor készítsetek dekorációt a lakásba vagy a kertbe – attól függően, hogy mi a gyerkőcök fő területe aznap. A tarka-barka lampionok és más lógó papírdíszek, szerpentinek nagyon fel tudják dobni egy szülinapi buli hangulatát, bármilyen korosztály számára, de a nagyobbaknak ilyen monokróm megoldást is választhattok. A lufikat úgy tudjátok a falra tapasztani, ha már felfújt állapotban a ruhátokhoz dörzsölitek, de ha szétaggódjátok magatokat azon, hogy ez nem fog működni, akkor rásegíthettek egy nagyon pici uhu ragaccsal (előtte próbáljátok ki egy rejtett helyen, hogy nem hagy-e nyomot a falon).

Ha menő és emlékezetes bulit akartok csapni a kölyköknek, akkor válasszatok valamilyen témát. Nem kell ahhoz farsang, hogy a gyerekek más bőrébe bújjanak… : ) Kisebbekkel lehet cirkuszosat játszani úgy, hogy különböző szerepekhez különböző állatos fejpántokat csináltok. Az ovi vezéregyénisége lehet az idomár… : D Ha kreatívkodással szeretnétek lefoglalni a gyerekeket, akkor készíthettek velük olyan egyszerű, de vicces dolgokat, amiket hazavihetnek, és megtarthatnak emlékbe. Ilyen lehet például ez az Elmós figura. Nagyobbakkal pedig akár valamilyen társasjátékkal vagy filmnézéssel egybekötve választhattok központi témát. Például a fiúk Batmanért teljesen odáig vannak.

Ha a gasztronómiai tudásotokkal is szeretnétek elbűvölni a vendégeket (és a szüleiket természetesen), akkor készíthettek vicces ételeket. Például vicces pulykát Oreo kekszből, hernyót szőlőből, vagy szörnyecskéket reszelt sárgarépából.

Lássuk be, hogy ha ezeknek nekiálltok, az nem csak a gyerekekért lesz… a szülői önzetlenség mellett azért elég valószínű, hogy Ti is egész jól elszórakoztok majd…
; )

Reklámok

2 thoughts on “indulhat a gyerekbuli!

  1. Visszajelzés: tematikus gyerekbulik | Gombszem

  2. Visszajelzés: parti dekor gyerkőcöknek | Gombszem

Nos, mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s