hasznos cuccok bringásoknak

Bicajozz vidáman!

Folytatjuk a cangás hónapunkat, és ma mindenféle hasznos kütyü-mütyüket mutatunk Nektek, amiknek segítségével megkönnyíthetitek a bringás életeteket. : )

Az első ilyen megoldás a lakattartó. Nem minden bicajhoz és lakathoz kompatibilisek a gyári megoldások, úgyhogy íme, a kiegészítő ötletek! Tudtok készíteni vagy beszerezni olyat, ami a kerékre, pontosabban a sárhányóra erősíthető fel, vagy olyat, ami övként funkcionál, illetve amit az övre lehet felcsatolni. Ez utóbbiakból a szütyővel kiegészített, és a biztonsági övből riszájkölődött utolsó megoldást különösen szellemesnek találtuk.

A képeket  itt, itt, itt, itt és itt találtuk.

Úgy gondoljuk, hogy a csajok lehetnek szupersikkesek is a bringán, ehhez viszont szükség lehet egy-két praktikus eszközre, mint például szoknyavédőre. Nekünk ezek jönnek be a legjobban, különösen a színes, horgolt kivitelezésű. Lángol a szerelmünk. : )

A képek innen, innen, inneninnen és innen származnak.

A következő megoldások üléshuzatok lesznek. Az anyaguktól függően vagy arra szolgálnak, hogy kényelmesebbé tegyék a bringázást, vagy pedig arra, hogy ha a kint hagyott bicaj megázna, akkor is el tudjatok indulni vele anélkül, hogy az egész popótok csurom vizes lenne. Ez utóbbi esetben a nyeregre gumizott nejlonzacsihoz képest lépünk szintet. : D Ilyeneket láttok például azon a képen, ahol három nyereghuzat van egy képen, vízhatlan anyagból. A pöttyös maga a gyönyör! : ) És nézzétek már, hogy a kulacstartóval kombinált pihe-puha nyereghuzat mennyire cuki!!!

Az ötleteket itt, itt, itt és itt leltük, a harmadik és a negyedik link útmutatót is tartalmaz!

A praktikus kiegészítők sorát folytatva mutatunk Nektek irtó menő szerszámos táskákat. Strapabíró anyagból magatok is készíthettek ilyet, és ajándéknak is kiválóak. Mit szóltok hozzájuk?

Itt és itt találtuk őket.

Ahogy már a bevezető bejegyzésünkben is, felhívjuk a figyelmeteket arra, milyen fontos sisakot viselni. Kényelmetlen, meg magassarkúhoz nem is annyira nagyon szexi, ellenben életet menthet. Úgyhogy hordjatok sisakot szépen. Mondjuk így. : )

A csini sisak díszítéseket itt, itt és itt leltük.

Tetszettek a praktikus bringás ötletek? Van még egy-két péntek augusztusban, úgyhogy tudjuk még fokozni ezt a bicaj témát… ; )

Reklámok

One thought on “hasznos cuccok bringásoknak

  1. Visszajelzés: nyárbúcsúztató tippek bringás hurcolkodáshoz | Gombszem

Nos, mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s