bringázz a nyárba!

Bicajozz vidáman!

Elérkezett az augusztus, így új témával jelentkezünk, ami nem más, mint a bicajozás! Mindketten nagyon szeretünk bringázni, és így közel áll hozzánk az a valami, amit talán bringás kultúrának lehetne nevezni.

A kerékpározáshoz nagyon jól jön, ha el vagyunk látva praktikus cuccokkal, amik megkönnyítik az életünket; ennek szellemében készítettünk már bringás táskát. Közben pedig a bicikli mint motívum is nagyon kedves a számunkra, úgyhogy bicajos anyagot is használtunk már neszesszerekhez (ez, ez és ez is korábbi munkánk).

Mindezek mellett a kerékpáros életérzés jegyében alkalmunk nyílt zsűritagként részt venni az idei Tweed Run – Csak csajok bringás felvonuláson és divatbemutatón, amit nagyon élveztünk, így ha lehet, még közelebb érezzük magunkhoz ezt a témát.

Mielőtt vadul belecsapnánk az inspirálásba, hadd hangsúlyozzuk, hogy a kerékpározás felelősséggel jár, és borzasztó fontos, hogy ügyeljetek a biztonságra. Sokszor nagy forgalomban kell közlekedni, ami nem csak az autóutakon, hanem a kerékpárutakon is komoly veszélyforrást jelent. Mindig vigyázzatok magatokra és a többi közlekedőre! Gyakran elfelejtjük (igen, mi is), hogy a fejünk a legértékesebb részünk, az agyunk irányítja a testünk összes többi részét. Ezért rettentő fontos, hogy megfelelően védjük a fejünket bicajozás közben. Sokan nem szeretik a sisakot, ám, ha például ilyesmit választotok, az nem csak védeni fog Titeket, hanem még irtó menőn is fogtok benne festeni. Kobakot fel!

Az előbbi sisakhoz remekül menne egy ilyen bicaj, nem igaz? : ) Ha tudtok kötni vagy horgolni, nagyon vidám dekorációt készíthettek a saját gépetekhez!

 

Azért ne felejtsük el azt sem, hogy ha bicajozunk, bármikor szükségünk lehet néhány alapvető szerszámra.  Egy ilyen a kis táskában (amiből fiús és lányos változat is készíthető) gond nélkül el tudjátok helyezni a legfontosabb kellékeket. A bicajozáshoz szükséges eszközöknél maradva, a lakat elhelyezését is meg kell oldani valahogy. Ez a megoldás segít abban, hogy ha nincs erre kialakított hely a bicajon, akkor is viszonylag praktikusan magatokkal tudjátok vinni a kisebb méretű U-lakatotokat. (Soha ne használjatok sodronyt, az olyan, mintha nem lenne!)

Ha már a tárolásról van szó, fontos, hogy kényelmes és praktikus táskát használjatok. Ha szeretitek a kényelmes, masszív, tágas és mégis csinos darabokat, akkor remek inspiráció ez a darab.

A bevezető bicajos írásunk zárásaként pedig, annak örömére, hogy egész pici alkoholt szabad már fogyasztani bringára ülés előtt, mutatunk egy jópofa megoldást arra az esetre, ha kerékpárral mentek vendégségbe. Egy-két hónapja már magáért a látványért megbüntettek volna, de most már talán elnézőbbek a rend őrei. : ) (Ezzel együtt soha ne üljetek bicajra olyan állapotban, hogy a saját vagy környezetetek biztonságát veszélyeztetnétek!)

Most csak egy-egy ötletet ragadtunk ki a sok közül, amik a bringás közlekedők számára szuper megoldásokat tartogatnak, úgyhogy kövessétek az elkövetkező bejegyzéseinket is.

Addig is bringázzatok felelősen, és élvezzétek a nyarat, és jövő hétfőig, 2014. augusztus 4. éjfélig játsszatok velünk! A játékról a Facebook oldalunkon tájékozódhattok!

Reklámok

3 thoughts on “bringázz a nyárba!

  1. Visszajelzés: bicaj cicomázás | Gombszem

  2. Visszajelzés: hasznos cuccok bringásoknak | Gombszem

  3. Visszajelzés: ruhás trükkök bicajosoknak | Gombszem

Nos, mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s