lila illatú dekorációk

Levendula – a nyár slágere

A múlt heten mindenféle ehető finomságokat sorakoztattunk fel, melyek levendula felhasználásával készültek, ma pedig különböző dekorációk formájában szerepeltetjük a júliusi sztárvendégünket, a levendulát.

Ha szeretnétek az ajtóra vagy az asztalra levendulás díszt készíteni, próbáljátok ki valamelyik megoldást ezek közül! Gondoljatok csak bele, mekkora élmény lesz a vendégeknek illatos ajtón kopogtatni, Nektek pedig nap mint nap így hazatérni!

A szív alakú koszorút itt találtuk, de ezen az oldalon a levendulabuzogány készítésének fortélyait is elsajátíthatjátok. A tömött koszorú képét és megvalósításának bemutatását pedig itt találtuk. A bemutatott levendulabuzogányos kép forrása pedig ez az oldal.

A levendula aromaterápiás hatásáról már korábban is írtunk; nyugtató hatását nagyon sokan szeretik élvezni. A következő tasakokat, párnácskákat éppen ezért a “kékeslila illat” rajongóiinak ajánljuk.

Az illatosításra (és esetleg a molyok távol tartására) szánt levendulás megoldásokból készíthetünk felakasztható, díszes darabokat, vagy ha a ruhásszekrénybe szánjuk, akkor kevésbé látványosakat is. Elterjedtek és ízlésesek azok a kis zsákok és figurák, amelyeken megjelenik a levendula mintája akár nyomat, akár hímzés formájában.

A csipkés szívecskét itt,  a levendula mintás hímzett tasakot itt, a horgolt szívecskéket itt, a szintén hímzett, levendulás párnácskát pedig itt találtuk. Emellett újra felhívnánk a figyelmeteket a pont egy éve bemutatott saját útmutatónkra, a szívecskés levendulazsákocskára.

Ugyanúgy, mint az előző blokkban, az utolsó képsorozaton is illatozó, levendulás kedvességeket láthattok, csak kicsit színesebb, vidámabb, a gyerekek ízlésének is megfelelő stílusban. Egyik személyes kedvencünk a szívecskés könyvjelző, de láthatjátok, hogy a kis lila szirmokat rejtő tasakok szín- és formavilágának csak a fantáziánk szabhat határt…

A baglyocskákat itt, a szívecskés tasakokat pedig itt találtuk, a könyvjelző innen van.

Ha még mindig szeretnétek levendulás alkotásokban gyönyörködni, és inspirációt meríteni belőlük, kukkantsátok meg az ennek szentelt Pinterest boardunkat:

Illatos hétvégét Nektek! ; )

Reklámok

Nos, mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s