táskák a tengerre

Csíkok és vasmacskák – a hónap inspirációja

A tengerész hónapunk hozzánk talán legközelebb álló témájához érkeztünk: ma a táskáké a főszerep. Az internetről összevadászott művekből válogatunk, de tudjátok, ha valamelyik képről eszetekbe jut egy táska, amit szeretnétek velünk elkészíttetni, nyugodtan keressetek minket! : )

Először is, nézzétek, milyen menő vasmacska mintás hátizsákokat találtunk! Az első fazonja anyáink cserkész-, illetve úttörő felszerelését idézi, a másik kettő modernebb kialakítású. A másodikban az tetszett meg, hogy a fehér és a sötétkék szín a minta szempontjából egymást kiegészíti, és mindkét jellemző tengerészmotívum, a horgonyok és a csíkok is megjelennek, ennek ellenére teljesen emészthető maradt a dizájn. A harmadikat, amelyik meg az egyszerűsége miatt nagyon aranyos, kicsit nehezebb tisztán tartani a színe miatt, ezért ilyen anyagú táskát inkább napos időben ajánlunk viselni.

A horgonyoknál maradva folytatjuk az inspirálást a válltáskákkal. Az első válltáska és a negyedik képen lévő szatyor esetében menőnek találtuk, hogy a sötétkék anyagot bőrrel kombinálták. A második válltáska a hajózsinór miatt iszonyú jó. Ilyesmi zsinór rövidáruboltban beszerezhető. A harmadik képen található szatyor elkészítése nagyon egyszerű, egy ilyet magatokkal vihettek a táskátokba begyűrve, hátha szükség lesz rá hazafelé menet, illetve a strandra menet is stílusosabb ebben vinni a törülközőket, mint egy nejlonzacsiban. : )

 

Át is rongyolunk a csíkokra. Láthatjátok, nem muszáj ragaszkodni a klasszikus piros-fehér-sötétkék színvilághoz, más színekből is remekül mutatnak a csíkos táskák. Az első és a negyedik esetében megint a vászon és a bőr kombinációja tetszett meg. A másodiknak és a harmadiknak a színe áll hozzánk nagyon közel. A szürkéskék színvilágú nagyon jól kihasználható: nyaraláshoz, városi rohangáláshoz és munkába járáshoz is viselhetjük, a piros-fehér csíkos táska ennél sokkal lazább stílusú, inkább a nyári szabadságot idézi. Az ötödik táska szabása pedig egyszerűen nagyon cuki, Saint-Tropez-ban is megirigyelnék. : )

A vérbeli matrózlányoknak és -fiúknak ajánljuk az alábbi két zsákot. A csíkosat itt, a bőrrel kombinált változatot pedig itt találtuk. Ezeket is inkább nyaraláshoz, utazáshoz tartjuk jó viseletnek, azonban inkább könnyebb dolgokat tegyetek bele, nehogy megerőltessétek a hátatokat a cipelésekor. Menőnek lenni egy bizonyos fokig érdemes, de azért vigyázzatok is magatokra a nagy divatolásban! : D

A táskák témáját alaposan kiveséztük, de ehhez még hozzátartoznak a pénztárcák. Nem kell ragaszkodni a táskával és cipővel teljesen megegyező mintához, de ha tengerész stílust öltötök magatokra, akkor fokozhatjátok a hatást ezekkel a bukszákkal. Az első képen a sötétkék-fehér kombókat láthatjátok, a másodikon és a harmadikon a piros-fehér színvilágra láthattok példákat. Nagyon megtetszett nekünk ezeknek a kialakítása (talán nem véletlenül ezeket tartottuk a legszimpatikusabbaknak): a csattintós-pattintós zárak gyerekkorunk nyarait idézik. Hát nem eszményi? : )

Ha bejönnek a csíkok, kövessétek nyomon a folyamatosan frissített aktuális kínálatunkat és a Facebook oldalunkat! Éljenek a matrózok! : )

Nos, mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s