újjászületett tyúklábak

Tegnap volt a Föld napja. Ez nagyon jó apropó a figyelemfelkeltésre, viszont, ahogyan a Facebook-on is írtuk, számunkra a bolygómegmentős hozzáállás nem korlátozódik egy napra, és igyekszünk a lehetőségeinkhez mérten (enni kell, közlekedni kell, nagyvárosban lakunk…) minél környezettudatosabban élni.

Gombszem vonalon úgy próbáljuk a lehető legkevésbé terhelni a környezetet, hogy a termékeink elég nagy részét újrahasznosított anyagból készítjük, emellett igyekszünk energiatakarékosan és a lehető legkevesebb hulladékot termelve dolgozni. Lehetőség szerint újrahasznosítható csomagolóanyagokat használunk, és a lehető legkevesebb papír elhasználása végett csak olyasmit nyomtatunk ki, amit feltétlenül szükséges.

Az újrahasznosítás szellemében tegnap Roni állt elő egy nagyon szép húsvéti koszorúval, mára pedig én (Zsófi) készültem egy fotósorozattal, aminek főszereplője a nővérem által rám ruházott, mintegy 15 éves tyúkláb mintás gyapjúszoknya szuperdivatossá újjáélesztett változata.

Mégiscsak szimpatikusabb megoldás egy régi, nagyon jó minőségű anyagból készült ruhadarabot újra felhasználni, akár a korábbitól eltérő formában, mint venni egy másikat, ami tiszta műszálból készült, és egy-két év alatt tönkremegy… főleg úgy, ha közben kiderül, hogy látszatra nagyon hasonló, fekete-fehér mintás cuccokkal van tele a magazinok fele. Meg amúgy is imádjuk a tyúklábat. : )

Nem is szaporítom tovább, íme a végeredmény:

Nos, mit szóltok?

Reklámok

Nos, mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s