boldog 2014-et!

Idei első szavainkkal először is szeretnénk megköszönni azt a sok kedvességet, figyelmet és azt a rengeteg pozitív visszajelzést és lelki támogatást, amit tavaly egész évben kaptunk Tőletek! Amellett, hogy rettentő öncélú módon amúgy is imádunk varrni, higgyétek el, irtó sokat jelent a számunkra, hogy ennyien követitek nap mint nap az alkotásainkat!

Ennek szellemében az új évre csupa-csupa jókat kívánunk Nektek, szeretetben, boldogságban, egészségben, sok-sok vidám pillanattal és nevetéssel!

Hogy mindjárt az év első napján más tollával ékeskedjünk, Neil Gaiman írótól származó jókívánságokkal is szeretnénk kedveskedni Nektek, mert szerintünk igazán inspirálóak és elgondolkodtatóak a szavai:

uj-ev-kivansagok(A képet itt találtuk.)

Vagyis, a mi értelmezésünkben: „Az elkövetkezendő évedet varázslat, álmok és jófajta őrültségek töltsék meg. Remélem, olvasol majd néhány remek könyvet, és csókolózol majd olyasvalakivel, aki szerint csodálatos vagy. Ne feledkezz meg az alkotásról sem (írj, rajzolj vagy építs valamit, esetleg énekelj, és élj úgy, ahogy csak Te tudsz). És remélem, hogy valamikor az új évben majd meglepetést okozol magadnak.”

Hogy betartsuk a fentieket, és máris alkossunk valamit, összegyűjtöttünk Nektek egy-két szerencse hozó újévi malackát év kezdő inspirációnak.

A képek, illetve útmutatók forrása: 1: itt és itt, 2: itt, 3: itt, 4: itt.

A malackákkal természetesen nem csak házi feladatot szeretnénk Nektek adni a téli szünet hátra levő részére, hanem szerencsét és sikereket kívánunk Nektek!

Tartsatok velünk 2014-ben is!

Reklámok

Nos, mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s