szürke csíkos táska csipkével

Talán rémlik még a vegyes szerelmes-csipkés hónapunk… Nos, így fél év elteltével talán bevallhatom, hogy a csipke bevonását az inspirációk körébe én hisztiztem ki Roninál, mondván, hogy nemcsak gót és ízléstelenül kihívó alkalmazásai elképzelhetők. Persze nem kellett őt sem sokáig győzködni, talán láttátok, mennyi teljesen emberközeli és abszolút hordható megoldást találtunk a csipke használatára. : )

Most újra előtört bennem a csipkemánia (ezt vehetitek fenyegetésnek : )), és a hétvégén már el is készült egy táska ennek szellemében:

Amint látható, egy pihe-puha, de nem nyúlékony, ezüst csíkokkal átszőtt világosszürke anyagot használtam, és a Nagyi függönyvarrási akciójából megmaradt csipkét varrtam rá díszítésül.

A mérete 40 x 34 cm, alul nagyjából 8 cm-esre kiszélesítve. A pántja jó hosszú, 70 centis, így a nálam (= törpeméretnél) magasabbaknak is kényelmes lesz. Ahogy minden táskát, ezt is elláttam béléssel, méghozzá tompa világos türkiz színűvel, és kapott egy belső zsebet is. A táska patentokkal záródik. Minden teherbíró varrása dupla, így nem kell félni, hogy hamar tönkremegy, hacsak nem ólomtömbök szállítására használja valaki. : D

Ki kéri?

Reklámok

One thought on “szürke csíkos táska csipkével

  1. Visszajelzés: szürke csíkos neszi csipkével | Gombszem

Nos, mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s