Anna tolltartója

Pár hete írt nekünk Anna, hogy a Gazdát keresnek oldalunk még mindig látható csíkos indiános neszesszer megtetszett neki. A levelezés során aztán kiderült, hogy ő tulajdonképpen tolltartónak használná a kis csíkost, így egy kisebb méretű tartó is elegendő lenne neki, ezért varrtam neki egy kisebbet. Picit más lett, mint az eredeti, hiszen ezen körbe ér a szalag díszítés, és a füle is különbözik egy cseppet a korábbiétól, mert ezen a szalag alól kilátszik a csíkos anyag, míg a korábbinál elrejtettem. Íme tehát a mű:

A belseje világoskék és fehér kockás anyagból készült, ahogy a lenti képen az látszik is, és persze csináltam egy közös képet a csíkos testvérekről, hiszen tök jól mutatnak együtt.

Ha valakinek megtetszett a régi csíkos, az szóljon, hiszen az még megvan, vagy aki a fent leírtak alapján beleszeretett valamelyik korábban készült neszesszerünk anyagába, de más méretű tartóra lenne szüksége, az is írjon, hiszen látjátok, szívesen csinálunk az igényeiteknek megfelelő darabokat, ha még van a szükséges alapanyagokból.

Anna, reméljük a te tolltartód pedig sokáig hűséges ceruza- és tollhordozód lesz! : )

Nos, mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s