nyolcvanas évek, újrahasznosítva

Ez az időszak volt ifjúságom kora hajnala, amiből ilyesmikre emlékszem: zacskós kakaó a tejpult sötétkék ládáiból, Trabant és Lada, mosolygós felvágott, ovibusz. És persze hogyan felejthetném el a válltöméseket a tűzpiros blúzokban! Lehet, hogy ezzel fájó divatsebeket tépek fel, de hát akkor is muszáj megmutatnom, mire gondolok. Például egy ilyen műremekre.

válltömés, pirossal(Forrás: Pinterest.)

Nos, jótékony és (ahogy már korábban említettem), betegesen gyűjtögető családtagjaimnak köszönhetően sikerült hozzájutnom pár ilyen zseniális blúzhoz, amiket lelkiismeretfurdalás nélkül felszabdalhatok. Az első már újjá is született egy szintén abból a korszakból visszamaradt öltönyszövet darab társaságában, mégpedig neszesszer formájában. Annyira megtetszett a rakott rész az egyébként hátul gombolós, terminátor vállal kialakított, bő, de cserébe csukló felettig érő ujjú tiszta műszálas blúz elején, hogy muszáj volt felhasználnom. Ez lett a végeredmény. : )

A méreteit tekintve 11 cm magas, 3 cm mély alul, és középen a szélessége nagyjából 20 cm. Használható sminktáskának, tarthadod benne a mindennapi kis kellékeidet, de tolltartónak sem rossz, a bizonyos színes kupakos, narancssárga rostironok pont jól elférnek benne.

Tegye fel a kis mancsát, akinek az anyukája szintén hordott ilyen blúzokat! : )

Mellesleg ki szeretné otthon is megmutatni?

Nos, mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s