segíteni jó! ♥

Nemrég eljutott hozzánk egy nagyon kedves és figyelemreméltó kezdeményezés híre, nevezetesen kórházak koraszülött osztálya számára szerveznek gyűjtést azok körében, akik textil adományokkal tudják támogatni a picik ellátását. A gyűjtés rendkívül jól szervezett, ugyanis az egész országból érkező igények alapján külön listákon tartják nyilván a szervezők, hogy épp miből milyen méretűre, és abból hány darabra van szükség, és ezt napról napra összhangba hozzák a beérkezett adományokkal. A gyűjtés az egész országban megmozgatja az embereket, ezért külön csoport alakult a Facebookon, ahol mindig friss információval látják el a támogatókat.

Többek közt takarókkal, rugikkal, pici pamut sapikkal, textil pelenkákkal és törülközőkkel lehet támogatni ezeket az osztályokat, amik közül a polár takarókat szemeltük ki magunknak első körben. El is készült összesen 18 darab takaró, ezeket a héten fogjuk leadni.

Kilenc fiús és kilenc lányos, ugyanis a lányok kaptak kis virágot a megmaradt polár anyagból. Reméljük, hogy jó helyre kerülnek majd, és hasznos segítséget jelentenek a koraszülöttek gondozásához!

Amellett, hogy borzasztó büszkék vagyunk, hogy hasznossá tehettük magunkat egy ilyen fontos ügyben, több oka is van, hogy külön bejegyzést szenteltünk ennek a témának. A legfontosabb ezek közül, hogy Ti is segíthettek. Ugyanis olyan adományokat is várnak, amikhez nem kell tudni varrni, elég beszerezni a keresett apró ruhadarabokat, pelenkákat vagy törülközőket… A másik ok pedig az, hogy a gyűjtés szervezettsége és hatékonysága példa értékű, és ebből a profizmusból mindannyian tanulhatunk.

Reklámok

One thought on “segíteni jó! ♥

Nos, mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s