élénk színek, napsütés, vidámság!

Húsvét és tavasz – a hónap inspirációja

tavasz - húsvét

Úgy néz ki, hogy a március beköszöntével a tavasz is megérkezik hozzánk, persze a világért sem akarjuk elkiabálni, mindenesetre már tömegével nyílnak a hóvirágok és a jácintok, és a virágárusoknál tulipánok garmadája várja, hogy megvásárolja valaki őket, szóval mi bizakodóak vagyunk.

A lassan, de biztosan közelgő húsvéttól, valamint az elmúlt napokban betoppanó tavaszias időjárástól fellelkesedve, e hónapban az inspirációs bejegyzéseink – nem meglepő módon – tavaszi, vidám dekorációkról, húsvéti ajándék és díszítés ötletekről fognak szólni.

Idén úgy alakul ugyanis, hogy viszonylag korán, még márciusban megünnepelhetjük a húsvétot, és bár csak a hónap végén következik ez be, éppen azért – hogy mindenki időben észbe kapjon és elkezdjen készülődni – mi már most nekifogunk a kedvcsinálásnak és ötletadásnak. A tavasz meg általában menetrendszerűen érkezik, még ha évről évre egyre kiszámíthatatlanabbul is, és bár az emberek szerencsére általában derűsebbek a napsütéses napokon, de azért ártani biztosan nem árt senkinek sem, ha kissé élettel telibbé, élénkebbé varázsolja a környezetét például vidám, világos színű tárgyakkal – abrosszal, függönyökkel vagy díszekkel – és persze virágokkal.

A húsvéti időszakban pedig elkerülhetetlenül előkerülnek a tojásos, csibés, nyulas, bárányos dekorációk, de ez már így van rendjén.

A Pinterest oldalunkon csináltunk is egy mappát a húsvéti témának, amelyet folyamatosan bővítünk, ott is böngészgessetek bátran!

Jó márciusi inspirálódást kívánunk! : )

Reklámok

Nos, mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s