a szerelmesek ünnepére

Csipke és szerelem – a hónap inspirációja

Pár nap múlva február 14-e lesz. Az utóbbi években a Bálintok névnapi köszöntése mellett egyre jellemzőbbé vált, hogy az angolszász kultúrából importált Valentin-napot is ünneplik hazánk fiai és lányai. Ebből az alkalomból – mivel a bőség zavarában egyszerűen reménytelen volt egyetlen vagy nagyon kevés ötletet kiragadni – mutatunk Nektek egy csokorra való inspirációt, amivel meglephetitek szívetek választottját, illetve aminek az elkészítésével – persze rózsaszín felhőkön lebegve – szórakoztathatjátok magatokat.

Először is: a hivatalos Pinterest oldalunkon összegyűjtöttünk sok-sok kedves ötletet, amik közül jó néhányat bátran ajánlunk kezdő alkotóknak is. Kellemes szemezgetést! : )

Na de ne menjetek még sehova, ugyanis itt is mutatunk jó pár további inspirációt!

Az alábbi képet itt találtuk, és az alatta megadott linkeken minden egyes inspiratív fotó és elkészítési útmutató külön-külön elérhető.

Ez tizenhat ötletet jelent, de ezzel természetesen még szinte bele sem kóstoltunk az ünnephez kötődő kínálatba. Van még pár hátra, úgyhogy a teljes őskáosz elkerülése végett az alábbiakban elkészítési módok szerint válogatunk.

Ha valaki varrni szeret nagyon (mint például mi is : )), akkor neki kiemelten ajánljuk a fenti mozaik kép második sorának bal oldalán látható lógó szívecske díszeket innen, a pofátlanul egyszerű, mégis látványos és kedves filc szíveket innen, illetve ezt a ragasztással és más dekorációs technikákkal kombinált üdvözlő kártyát innen, praktikusan az érintettek anyanyelvén megírva. Sőt, ha valaki a varrás mellett hímezni is szeret, készíthet szív alakú díszpárnát is, mint például ez itt, pihe-puha pulcsi anyagból. Ha pedig ügyesen boldogultok a foltvarrással, mindenképp ajánljuk ezeket a díszpárnákat, szerintünk akár egész évben díszíthetik a közös otthonotokat.

A kötésre vagy horgolásra elszánt, akár gyermekkel rendelkező olvasóink számára ajánljuk ezt a nagyon cuki sapit.

Ha teljesen más, ragasztós-bigyózgatós technikák alkalmazásával szeretnétek kedveskedni életetek párjának, akkor próbáljátok ki ezt a drót vázra készített fonalszívet és ezt a pirosas-fehéres szívecskékből ragasztott ajtódíszt. Az utolsó felfedezésünk pedig nem túl férfias viselet, vagyis pasiknak inkább ne ezzel rukkoljatok elő, viszont a Ti hangulatotokat biztosan helyrerázza, még akkor is, ha a felhőtlen boldogságotokat az olvadó nyálkás hó nagy erővel próbálja lelombozni. Íme, a pöttyözött pamutszatyor.

Végül, hogy saját művet is mutassunk, íme Zsófi egy korábbi ajándéka szíve szerelmének : )

Talán ez a válogatás elég inspiráló és változatos volt ahhoz, hogy még az alkotástól elzárkózó olvasóink is nekiüljenek valami szépet készíteni. Hajrá, hölgyek! : )

Reklámok

One thought on “a szerelmesek ünnepére

  1. Visszajelzés: farmer csipkével, full recycle! | Gombszem

Nos, mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s