ráhangolódás a télre

A hónap inspirációja

Ahogy minden évszaknál így van ez, a tél közeledtével is szinte mindenki várja már, hogy elővehesse és hordhassa kedvenc szezonális ruhadarabjait, kiegészítőit. Így november táján előkerülnek a sálak, sapkák, kesztyűk, vastagabb pulóverek, télikabátok.

A beköszöntő zord, zimankós napokon, mikor semmi kedvünk sincs például a reggeli félhomályban elindulni suliba vagy munkába, egy aprócska ok is jól jön egy kis mosolygásra. Egy jól eltalált kiegészítő színt tud vinni az öltözködésünkbe, így befolyásolja a hangulatunkat és az elégedettség érzésünket.

Bármilyen téli ruházatot fel lehet dobni egy színes sapkával, sállal, kendővel vagy akár csak egy kitűzővel. A ruhaboltok és bizsu üzletek nagy választékát kínálják az ilyen jellegű kiegészítőknek, de sajnos a legtöbbször elég drágán. Azonban mi úgy gondoljuk, hogy sokhoz hasonlót saját kezűleg is el tudtok magatoknak készíteni, különösebb erőfeszítések nélkül. Ebben az a jó, hogy ha nem akarjátok, nem kell nagy költségbe vernetek magatokat,  – hiszen ti dönthettek, hogy olcsóbb vagy drágább alapanyagokkal dolgoztok -,  és mivel a végeredmény a saját munkátok gyümölcse, éppen ezért  sokkal egyedibb és személyesebb is, mint egy bolti darab.

De hogyan is fogjatok neki ennek?

Ha van például egy olyan kiegészítőtök, amit már kicsit untok,  azt egy rávasalt vagy rávarrt dísszel, masnival, pom-ponnal, vagy egy kis átalakítással egészen fel tudjátok dobni.

Vagy Nektek is biztosan van olyan nadrágotok, felsőtök, ami egy kis helyen foltos lett vagy kifakult, esetleg kilyukadt valahol, vagy csak egyszerűen már nem jó rátok, de valamiért mégis ragaszkodtok hozzá. Talán szeretitek az anyagát vagy a színét, vagy csak eszetekbe juttat valamilyen emléket, és bár nem hordjátok már évek óta, mégsem szabadultok meg tőle… Hát akkor itt a remek alkalom, hogy ezekből a ruhadarabokból egyedi kiegészítőket készítsetek magatoknak! : )

Többek között ezekhez hasonló ötletekkel nyújtunk segítséget a ruhatáratok tovább színesítéséhez az e havi inspirációs bejegyzésekben.

Reméljük most is és a jövőben kedvetekre lesz ez a rovatunk, és hogy segítünk Nektek ezzel akár alapötleteket adni, vagy ha az ötlet már megszületett – vagy legalábbis félig-meddig megfogant -,  akkor megvalósítani azt! : )

A következő bejegyzésben  máris meg lehet tekinteni az egyik elképzelésünket, és annak megvalósulását!

Reklámok

One thought on “ráhangolódás a télre

  1. Visszajelzés: felkészülés a téli álomra | Gombszem

Nos, mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s