a hónap inspirációja – előzetes

Novembertől kezdve minden hónapban fel fogunk dolgozni egy-egy stílusirányzatot vagy témakört, ami az adott szezonban megmozgatja a fantáziánkat – például vintage, kockás, karácsonyi stb.

A célunk kettős: a legfontosabb az, hogy Titeket is bevonjunk az alkotásba, így gazdagabbak lehessetek egy-egy újabb ötlettel, azután pedig az inspiráció alapján elkészített ereklyével, amit büszkén viselhettek vagy adhattok ajándékba; másrészt önző módon magunkkal is jót akarunk tenni: az egyre gyarapodó gyűjtemény a számunkra ihletet adó viseletekből és dekorációkból végtelenül hasznos lesz, ha épp nem jut eszünkbe, hogy egy bizonyos mindentudó és nagyon eredeti kiegészítőt hol is láttunk…

Ennek fényében úgy képzeljük el az inspirációs blokkok bemutatását, hogy az adott témához választunk vagy készítünk néhány szabásmintát, illetve elkészítési útmutatót (tutorialt), amiket a hónap eleji bevezető poszt után megosztunk veletek.

Az oldalunkon a hangsúly továbbra is a saját gyártású tárgyakon marad, ezért heti egy-két inspirációs bejegyzésnél többel nem traktálunk titeket.

Szeretnénk, hogy a november elején induló rovatunkban számotokra (is) érdekes stílusirányzatokat, illetve témákat dolgozzunk fel, ezért rögtön fel is tesszük a kérdést: Ti milyen stílusokról olvasnátok szívesen? Milyen hangulatú, anyagú, mintájú – saját kézzel elkészíthető – kiegészítőkről áhítoztok?

A blogon és a Facebook oldalunkon hozzászólásban vagy üzenetben tudtok ötleteket bedobni, amiket előre is köszönünk!

Reklámok

Nos, mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s